Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

Eniten äänestetyt kauhutarinat

Tuleeko mieleen omia kauhutarinoita? Käy kirjoittamassa tarinasi!

-60
(430 ääntä)

Spiritismiä

Tämä tapahtui pari viikkoa sitten. Meillä oli koulussa päivä, jolloin opettaja ei ollut paikalla. Meillä oli vain taululla lista tehtäviä. Minä, Jenna ja Kaisa saatin kaikki tehtävät tehtyä ja mietimme meille tekemistä. Päätimme pelata spiritismiä.

Ekana me tehtiin netin ohjeiden mukaan spiritismi lauta ja etsittiin läpinäkyvä lasi luokkamme askartelukaapeista. Sitten me mentiin peittämään vessan peili kartongilla. Luokallamme on tuikkuja askartelua varten ja opettajallamme on tulitikkuja. Haimme niitä ja lopulta meillä oli vessassa 3 x 12 vuotiasta tyttöä, spiritismi lauta, peitetty ikkuna, läpinäkyvä lasi sekä 11 sytytettyä kynttilää.

Aloimme pelata suljettuamme oven. Kaikki laitoimme etusormen ja keskisormen lasin päälle ja kysyimme "Onko täällä henkiä" lasi alkoi vaivaisesti liikkua sanan "yes" kohdalle. Tässä vaiheessa meitä alkoi pelottaa. Jatkoimme pelaamista ja kysyimme "oletko hyvä vai paha". Tämän vastaus sai meidät shokkiin. Hitaasti lasi liikkui kirjaimia pitkin ja teki sanan "paha". Kysyimme lupaa lopettaa, mutta emme saaneet. Sen sijaan vessanpönttö alkoi vetää itseään (jos ymmärrätte, se ääni kun vessanpöntön vetää). Me aloimme tosissaan pelätä.

Päätimme yrittää puhua kivoja asioita. Kysyimme hengen nimeä. Lasi ei siirtynyt kirjaimiin vaan teki numerot 6-6-6 aina välissä palaten keskelle. Aloimme jo Kaisan kanssa itkeä pelosta. Kysyimme monta kertaa lupaa lopettaa mutta aina oli sama vastaus "NO".

Jenna päätti pelata sääntöjen vastaisesti ja kysyi "kuka kuolee ekana". Minä ja Katja suutuimme tosissaan Jennalle. Lasi ei liikkunut, mutta Jennan sukka syttyi tuleen varpaanpäästä kynttilän siirryttyä lähelle sitä. Tämä sai meidät pahempaan shokkiin. Jenna kysyi "millon kuolen" ja lasi liikkui. Numerot 2-0 lasi, tai henki näytti. Jenna kysyi tarkennuksena "ai 20vuotiaana?". Lasi siirtyi "YES" kohdalle. Vielä viimeisen kerran nyt Jennankin mennessä shokkiin kysyimme lupaa lopettaa ja saimme sen. Itkien rikoimme laudan ja lasin. Osa luokkamme pojista tuli lohduttamaan meitä ja kysyi tapahtuneesta. Kerroimme heille ja ne kertoi, että meidän luokkalainen Jere (nimi muutettu) oli yhtäkkiä yrittänyt kuristaa luokkalaisemme. Tämän päivän jälkeen emme ole ikinä edes ajatelleet pelata spiritismiä.


Kirjoittanut nimimerkki 12vuotias (nuori)

30.12.2016

Asuimme maatilalla, jossa oli vanha talorakennus. Ennen kuin saimme uuden talon rakennettua asuimme siinä, ja siellä kauhutarinat tapahtuivat. Sen vanha isäntä oli kuollut talon pirttiin. Nukuin talon toisessa huoneessa, sillä emme käyttäneet talon toista kerrosta ja rappusetkin sinne purettiin. Öisin saatoin nähdä kuinka huoneeni ovenkahvaa käännettiin alas ja kuinka ovi sitten avautuikin. Takana ei tietenkään ollut ketään.

Pihapiirissä on myöskin vanha navetta jossa on aika kolkko tunnelma.

Mutta, kun muutimme sitten uuden talon rakennus töiden jälkeen uuteen taloon, vanha asuin rakennus tietysti purettiin. Uuteen taloon rakennettiin toinen kuisti myöhemmin johon käytettiin vanhan talon pirtissä olleita ikkunoita.

Valvoin usein myöhään ja aloin huomaamaan kuinka oli kuin olohuoneen sohvalle olisi istunut joku näkymätön ja alkoi kuulua ääniä jotka eivät kuuluneet sinne, vaikka yksin olinkin. Juuri sen uuden kuistin puolelta.

Saattoi kuulua naurahduksia, askeleita ja koiran tassuttelua. Kuului myöskin kuin jakkaraa olisi vedetty saunamme laattalattialla, vaikka todellakin olin yksin.

Kaikkein järkyttävintä oli ehkä kun yksi sen "niistä toisista" asukkaista alkoi näkyä. Nimittäin tumma hiuksinen pikku tyttö. Hän näyttäytyi minulle pienemmän vessan peilissä, usein aamuyöllä. Mikään pahantahtoinen hän ei ollut, sillä tämän kasvoill aoli hymy ja katsoimme toisiamme silmiin peilin kautta. Ja sydämeni tykytti tietysti tuhatta ja sataa kun viimein poistuin vessasta. Tyttö näyttäytyi tuon tuosta siellä.

Meillä tuli usein myös sähkökatkoja, aina kun oli ukkosta tai tuuli tarpeeksi lujaa. No, kerran tuollaisen sähkökatkon aikana. Kun olin viemässä koiraani pihalle, näyttäytyi tuo pikkutyttö myöskin eteisen käytävässä muutaman hetken verran. Voin sanoa että suorastaan juoksin ulos.

Ilmapiiri talossa alkoi muuttumaan painostavammaksi ja suorastaan ahdistavaksi. Olen hyvin onnellinen kun muutimme pois sieltä.


Kirjoittanut nimimerkki Kaunokki (nuori aikuinen nainen)

26.2.2015

89
(163 ääntä)

Ouija

Oli ihan normaali kesäilta. Vanhempani lähti viikonlopuksi käymään helsingissä. Asuimme isossa omakotitalossa, tai no asutaan vieläkin. Talo on vanha ja oli ollut käytössä jo pari sukupolvea taaksepäin. Talossa oli myöd ullakko. Minulla on myös isoveli, mutta hän oli lähtenyt kielimatkalle lontooseen, joten olin nyt kotona yksin. Päätin kutsua kaksi parasta kaveriani seurakseni, koska asuimme aika syrjässä täällä kiimingissä.

Kaverini tuli meille ja päätimme katsoa elokuvaa. Ystäväni Emma ja Siiri toi poppareita ja limsaa mukanaan. Katsoimme jotain kauhuleffaa, jossa nuoret kaverukset kokeilivat spiritismiä. Kesken elokuvan spiritismi istunnon tv sammui. Istuimme pimeässä. Juuri ja juuri erotimme toisemme. ulkonakaan ei ollut valon pilkahdustakaan. Emma kuitenkin nousi aika äkkiä ja meni laittamaan valoja päälle. Kaverini napsutteli valokatkaisijaa mutta valoja ei tullut. Sähköt siis oli mennyt. Menin keittiöön ja koitin tuleeko sinne valoja. Ei tullut. Mietimme mitä meidän pitäisi nyt tehdä. Menimme istumaan keittiön penkeille ja mutustelimme poppareita. Yhtäkkiä kuulimme kaikki jotain pientä kopinaa. Kuuntelimme kaikki jähmettyneinä hiiren hiljaa. Tajusin että kopina tulee ullakolta. Nousin ja kävelin hitaasti pimeällä käytävällä kaverit perässä kohti ullakko luukkua. Ullakolla ei oltu käyty moniin vuosiin, tai ainakaan itse en siellä ollut käynyt kun kerran joskus pienenä kun muutimme vasta tähän mummoni ja pappani kuoleman jälkeen. Kävellessämme kohti luukkua kopina lakkasi ja kun olimme luukun kohdalla kuului oikein iso kopahdus ka me kaikki säikähdimme. Katsoin kavereihini päin jotka juuri ja juuri erotin pimeydestä ja avasin ullakko luukun. Kiipesin varovasti, mutta en ole koskaan ollut kovin herkkä pelkäämään joten menin aika rohkeasti ullakolle. Kolautin pääni lamppuun ja käännyin katsomaan. Vedin lampun valonkatkaisiasta ja valot syttyivät. Outoa. Vain ullakon vanha lamppu syttyi mutta muualle ei tullut valoja. Katselin ympärilleni. Kaikki oli pölyn peitossa ja näki ettei siellä oltu käyty pitkiin aikoihin. Siirryin kuitenkin niin että Emma ja Siiri pääsisivät myös ullakolle.
Tästä se oikea tarina vasta alkaakin.

Kun olimme kaikki ullakolla katselimme tavaroita ja pyyhimme pölyjä niistä pois. Juuri kuin Siiri sanoi "iha ku siin leffas" niin huomasin jonkun paketin jossa luki *ouija*. Teksti näkyi hyvin epäselvästi koska teksti oli hieman kulunut ja paketto oli pölyn peitossa. Menin äkkiä paketin luo ja pyysin kavereitani katsomaan. Avasin paketin ja siellä se oli. Siellä oli uskomattoman hieno ja aito ouija/spiritismi lauta. Heti ehdotin että kokeilisimme. Emma ja Siiri sanoi aika epävarmasti vastaukset mutta suostuivat kuitenkin. Ouija paketissa oli myös tulitikkkuja ja jotain kynttilöitä löysimme ullakolta. Istuimme lattialle ja sammutumme valot ja sytytimme kynttilät.

Testasimme aluksi ja kysyimme kenestä Emman tykkää. Lasi liikkui ensin kirjaimeen T sitten U sitten O,M,A ja sitten tökkäsi eikä liikkunut mihinkään yhtäkkiä lasi liikkui sormiemme alla vauhdikkaasti S kirjaimelle ja pysähtyi siihen kuin paussille olisi ohjelman laittanut. Tuomas. Emman ihastus tosiaan oli Tuomas ja nykyään he ovat yhdessä. No koitimme seuraavaksi vastausta että onko huoneessa jokun muu kuin me kolme. Pyysimme merkkiä. Emme nyt käyttäneet lautaa. Jossain kilahti jokun hyvin pienesti. Pyysimme uudestaan merkkiä. Nyt kuului isompi kilahdus. Pyysin vielä kolmatta merkkiä ja sillä samalla hetkellä kaikki kolme kynttilää sammui, eikä se voinut olla mahdollista koska ullakolla ei ollut ikkunoita josta olisi tullut tuulta tai mitään. Heti kynttilöiden sammumisen jälkeen kuului kuiskaus mutta isolla äänellä "POIIIIIS" Olimme hetken hiljaa ja voin myöntää että silloin oli aika creepy tunnelma itselläkin. Yritimme kuitenkin sytyttää uudelleen kynttilät mutta sytytyslanka ei vain millään syttynyt ja tikut paloivat aina vain loppuun ja loppuun. Jouduimme siis lopettamaan. Kaiken karun huipuksi tv meni päälle ja volyymit oli täysillä. Lähdimme äkkiä pois ullakolta ja siellä elokuva taas pyöri. Valot oli taas palannut ja siitä hetkestä lähtien olen uskonut henkiin ja muuhun yliluonnolliseen aivan oikeasti.


Kirjoittanut nimimerkki Ouijawitch (nainen)

31.1.2015