Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

8
(98 ääntä)

Äitiä odottamassa

Olin noin 12 ja olin kaverillani yökylässä. Kuitenkin yhdeltätoista illalla / yöllä minulle tuli koti-ikävä, ja soitin äidilleni ja kysyin "Pääsetkö hakemaan?" Äiti vastasi "Joo." Menin ulos ja tajusin, kuinka pimeää siellä oli. Kävelin lähimmän katulampun luokse, koska valossa tuli vähän lämpimämpi (koska oli talvi) ja muutenkin valoisampaa. Olin odottanut jo vartin, mutta äitiäni ei näkynyt. Katsoin takanani olevaan metsään, ja kuulin ääntä. Aloin hätääntyä, koska äänet kuulostivat juoksuaskelilta. Yhtäkkiä joku kuiskasi "Oletko äitiä odottamassa?" Sitten juoksin takaisin kaverini taloon ja sanoin "Jään tänne sittenkin yöksi."

Tämä on ensimmäinen paikka, jossa kerron tästä kokemuksesta. Ja en ole varma kuvittelinko puheet, mutta juoksuaskeleet kuuluivat oikeasti.

Samankaltainen tapahtuma, tapahtui vuosi sitten eli silloin kun olin 14. Oltiin muuttamassa viikon päästä, ja menin kaverilleni viimeisen kerran. Lähdin kahdeksalta illalla, ja räpläsin puhelintani. Sitten muistin mitä metsässä oli tapahtunut, ja ajattelin mennä toista reittiä, missä ei näkynyt metsää niin hyvin. Vastaan tuli teini-ikäinen tyttö jolla oli huppu päässä. "Odotit siis äitiäsi?" hän sanoi ja alkoi nauraa. Juoksin metsän läpi takaisin edelliselle polulle, ja en tajua miten uskalsin juosta siitä metsästä. Pelottavinta tässä on se, etten ollut koskaan ennen nähnyt tyttöä, ja en ole nähnyt sen jälkeenkään häntä.


Kirjoittanut nimimerkki MikkoStory (nuori)

17.6.2016
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

118
(440 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017