Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

30
(96 ääntä)

Isovanhemman isä ja veli

Niin eli oli syksy ja vietimme viimeisen viikonlopun mökillämme. Mökin tontti kuului siis isovanhemman isälle.
Tämä tapahtui minulle 10 vuotiaana. Muistan kellon aika oli tasan 22:32 kun kuulin tämän asian siis.
Äiti paistoi pannulla lohimedalionkeja. Isäni oli sytyttämässä takkaa. Minä aloitin keskustelun.
-Äiti ja laura uskotteko haamuihin? Minulla on sisko joka istui pöydässä kanssani odottamassa ruokaa.
-No en oikein. Äiti vastasi
Siskoni tuli keskusteluun mukaan ja sanoi.
- Mä en usko muuten mutta näin ohjelman missä oli haamuja
Niin me keskusteltiin siinä sitten ja.
- Papan isähän ja sen veli on kuollut tällä tontilla ja velihukkui traktorin mukana läheiseen järveen.
Minua alkoi pelottaa. Äiti tietysti lohdutti ja sanoi ettei ollut mitään pelättävää. Pian kun olimme syöneet ja istuutuneet sohvalle, saunasta kuului ikäänkuin lauta olisi pudonnut.
Minulla alkoi heti epäilykset,papan isä olisi kummitellut meille. Kukaan muu ei uskaltanut käydä katsomassa muutakuin isäni. Kun hän tuli takaisin mökkiin hän oli hiljaa koko illan. Eikä nyt suostu puhua siitä.


Kirjoittanut nimimerkki Traumaattiset tapahtumat (nuori aikuinen nainen)

12.10.2014
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

115
(427 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017