Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

9
(63 ääntä)

Järvellä kummittelee

Juu eli kerron tarinan siitä kun olimme alku talvella mökillä... en muista tarkalleen miten tarina meni mutta kuitenkin haluaisin jakaa tämän teille lukijoille.

Olin siis mökillä isäni ja veljeni kanssa. Me tulimme myöhään illalla mökille ja minun ja veljeni piti sytyttää saunaan ja tupaan valkia, koska se toisi lämpöä sisälle, olihan ulkona 26 celssiusta. Isäni meni hakemaan joulukuusta metsästä joka ympäröi mökkiämme. Silloin oli pilkko pimeää ja joka narahdus joka kuului pelästyimme veljeni kanssa.

Kun sitten olimme saaneet tulet uuneihin ja savun karkoitettua sisältä, menimme saunaan ja saunasta tullessamme me kävimme nopeasti pulahtamassa siinä jää kylmässä järvessä joka on ihan mökkimme vieressä. Juoksimme itsemme niin nopeasti takaisin saunaan kuin ikinä mahdollista. No saunasta kun tulimme, me laitoimme ruokaa hellalla joka poimi siis pelkillä puilla. Söimme täyte läisen aterian ja painuimme pehkuihin. Isä meni toiselle puolelle edesmenneen ukkini alkoviin ja minä ja veljeni toiseen mummini alkoviin.

Tarina alkakoon...

Isäni heräsi kamalaan pissa hätään yöllä ja joutui menemään 30:n asteen pakkaseen. Hänellä oli kylmä kun hän meni sinne mutta saman tien kun hän oli saanut tehtyä tarpeensa hän ellä ei ollut enää kylmä. Hän käveli laiturille katsomaan hienoista sumua. Hän nautiskeli viileästä ilmasta ja sumusta... hetken kuluuttua hän kuitenkin kuuli äänen joka tuli erittäin hitaasti häntä kohti. Ihme kyllä häntä alkoi kylmätä heti kun kuuli äänen. Häntä rupesi hieman pelottamaankin. Iä rupesi tähyilemään järvellä josta ääni kuului, mutei nähnyt mitään erikoita. Jonkin ajan kuluuttua kun ääni oli tullut lähemmäs hän näki että sieltä ajelehti vene. Se ei kuitenkaan ollut tavallinen vene, se vene oli maanut jo liki 30 vuotta järvemme toisella laidalla ihan rämänä. Nyt se kuitenkin oli aivan uusi. Sen värit olivat aivan kirkkaita ja airot vankkaa ja tuoretta puuta. Isä huomasi että airot liikuivat siten niinkuin joku olisi soutanut niillä. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista sillä veneessäei ollut ketään. Äkkiä isä humasi että vene kääntyi sivuttai ja ajautui hänen ohitseen. Niin kuiten kaan ei käynyt vendnimittäin pysähtyi isän kohdalle noin 20 metriä hänestä. Laineita ei ollut ja vesi oli aivan tyyni, isä vain hengitti ja tajusi ettei hänän hegitys huurua ilmassa. Äkkiä veneeseen nousri jokin vaaleahahmo seisomaan pystyyn ja kutsui kädellä isää luokseen. Isä ei kuitenkaan liikkunut, hän vain katsoi venettä ja seisoi laiturilla. Venessä olija kävi istumaan ja jonkin ajan kuluuttua ja ajautui hitaasti pois. Isä katsoi venettä niin kauvan kunnesisä ei enää nähnyt sitä. Sen jälkeen hän tuli tupaan jossa minä ja veljeni nukuimme rauhassa. Isä oli niin väsynyt sillon kahden aikaan yöllä joten ei hänellä ollut vaikuksia nukkua. Aamulla kun hän heräsi hän kertoi tapahtuneen meille. Silloin tajusin että olin nähnyt untasiitä kun soutelen ukin kanssa samalla järvellä ja isä seisoo laiturilla katsomassa hymyille kuinka osaan soutaa.


Kirjoittanut nimimerkki Mökkityttö (nuori nainen)

10.10.2015
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

116
(428 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017