Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

Asuimme maatilalla, jossa oli vanha talorakennus. Ennen kuin saimme uuden talon rakennettua asuimme siinä, ja siellä kauhutarinat tapahtuivat. Sen vanha isäntä oli kuollut talon pirttiin. Nukuin talon toisessa huoneessa, sillä emme käyttäneet talon toista kerrosta ja rappusetkin sinne purettiin. Öisin saatoin nähdä kuinka huoneeni ovenkahvaa käännettiin alas ja kuinka ovi sitten avautuikin. Takana ei tietenkään ollut ketään.

Pihapiirissä on myöskin vanha navetta jossa on aika kolkko tunnelma.

Mutta, kun muutimme sitten uuden talon rakennus töiden jälkeen uuteen taloon, vanha asuin rakennus tietysti purettiin. Uuteen taloon rakennettiin toinen kuisti myöhemmin johon käytettiin vanhan talon pirtissä olleita ikkunoita.

Valvoin usein myöhään ja aloin huomaamaan kuinka oli kuin olohuoneen sohvalle olisi istunut joku näkymätön ja alkoi kuulua ääniä jotka eivät kuuluneet sinne, vaikka yksin olinkin. Juuri sen uuden kuistin puolelta.

Saattoi kuulua naurahduksia, askeleita ja koiran tassuttelua. Kuului myöskin kuin jakkaraa olisi vedetty saunamme laattalattialla, vaikka todellakin olin yksin.

Kaikkein järkyttävintä oli ehkä kun yksi sen "niistä toisista" asukkaista alkoi näkyä. Nimittäin tumma hiuksinen pikku tyttö. Hän näyttäytyi minulle pienemmän vessan peilissä, usein aamuyöllä. Mikään pahantahtoinen hän ei ollut, sillä tämän kasvoill aoli hymy ja katsoimme toisiamme silmiin peilin kautta. Ja sydämeni tykytti tietysti tuhatta ja sataa kun viimein poistuin vessasta. Tyttö näyttäytyi tuon tuosta siellä.

Meillä tuli usein myös sähkökatkoja, aina kun oli ukkosta tai tuuli tarpeeksi lujaa. No, kerran tuollaisen sähkökatkon aikana. Kun olin viemässä koiraani pihalle, näyttäytyi tuo pikkutyttö myöskin eteisen käytävässä muutaman hetken verran. Voin sanoa että suorastaan juoksin ulos.

Ilmapiiri talossa alkoi muuttumaan painostavammaksi ja suorastaan ahdistavaksi. Olen hyvin onnellinen kun muutimme pois sieltä.


Kirjoittanut nimimerkki Kaunokki (nuori aikuinen nainen)

26.2.2015
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

115
(427 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017