Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

24
(104 ääntä)

Kummallinen kissa

Meille ilmestyi noin juhannuksen aikaan pieni musta kissan pentu, joka oli tosi kiltti ja kun otettiin se sisälle se osasi myös käydä vessalaatikolla eli oli ollut ihmisten seurassa siis. Ajateltiin pitää sitä niin kauan kunnes löytää oikean omistajansa. Laitettiin ilmoituksia ja kyseltiin naapureilta(ja tosiaan asutaan maalla joten naapureita mistä asti noin pieni kissa ois itse voinut tulla on melko vähän) noh kukaan ei kuitenkaan tunnistanu omakseen joten se jäikin meille.

Se tykkäsi olla lähellä ja se oli ihan tosi kiltti ja suloinen, mutta siinä oli jotain outoa.. pidimme sitä aluksi keittiössä jossa siis oli aina ovi kiinni, mutta se saattoi yhtäkkiä hävitä eikä se ollut missään vaikka katselimme kaikkialta ja sitten se saattoikin olla siinä ihan yhtäkkiä keskellä lattiaa tai pyörimässä jaloissa. Muutaman kerran kun menin keittiöstä käytävään ja tarkistin että kissa oli keittiössä ja laitoin oven kiinni niin silti hetkenpäästä saattoi huomata että kissa olikin käytävässä tai tullut vaikka minun huoneeseeni. Ja ovi oli edelleen keittiöön kiinni. Eli vaikka kissa olisi saanut oven auki itse(mitä en usko) tuskin se olisi sitä kiinni osannut laittaa.

Ja kun se sai tulla kanssamme myöhemmin myös muihin huoneisiin se oli siellä esim sohvalla meidän vieressä ja yhtäkkiä toisesta huoneesta kuului ääntä ja siellähän se kissa oli vaikka oli ihan sekunti sitten ollut siinä sohvalla eikä kukaan huomannut sen olevan lähtenyt. Mutta oltuaan meillä noin kaksi viikkoa kissä hävisi... se siis ei saanut mennä ulos, mutta se oli hävinnyt yhtenä päivänä kokonaan, vanhempani sanoivat että se oli varmaan livahtanut jonkun mukana ulos... mutta tällainen tarina, kisulia ei ole sen jälkeen näkynyt mutta joskus yöllä kun en saa unta kuvittelen sen nukkumaan viereeni niinkuin se nukkui silloin kunse sai tulla myös muihin huoneisiin, ja silloin saatan tuntea sen lämmön itseäni vasten:')


Kirjoittanut nimimerkki Eläinrakas (nuori)

20.8.2016
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

116
(428 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017