Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

14
(32 ääntä)

Kummituksen harmaa käsi

Olin silloin 10 ja siskoni oli 12. Olen aina uskonut henkimaailmaan ja kummituksiin, mutta tämä oli jotenkin outo kokemus - ei niinkään pelottava. Istuin sohvalla ja siskoni tanssi ja otin hänestä kuvia, nauroimme kovasti.

Yhdessä kuvassa oli jotain omituista. Siskoni takana oli käsi. Käsi oli rento ja näytti jotenkin vanhemman ihmisen kädeltä. Ei mielestäni siis mitenkään tyypilliseltä kummitukselta. Olimme siis kahdestaan kotona. Olin peloissani jos henki tai kummitus oisi ollut meitä vastaan. En halunnut katsoa kuvaa enää joten suljin puhelimen ja sanoin siskolle että mentäisiinkö vaikka kaverin luokse ja sisko nyökkäsi. En kertonut tästä vielä hänelle sillä hän säikähtää helposti. Puin nopeasti ja odotin siskoa. Siskoni kysyi että mikä nyt noin kiire on. En vastannut mitään. Vasta kun olimme kävelemässä kerroin hänelle että minulla on hänelle kuva näytettävänä. Tämä ei varmaan kuulosta todelta mutta se on. Meillä on ennenkin sattunut tälläistä esim että kello jossa ei ollut pattereita lähti päälle. Tämä oli sattunut mummin kuoleman jälkeen. Tämä asia tapahtui muillekkin sukulaisillemme.


Kirjoittaja on nuori nainen

3.5.2015
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

115
(427 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017