Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

Olin yötä tyttöystäväni kämpällä (kyseessä on muuten kerrostalo, jossa asuu enimmäkseen vanhuksia) ja lähdin yöllä ennen kahtatoista keittiöön juomaan, tyttöystäväni oli jo nukahtanut makuuhuoneeseen joka sijaitsi keittiön ja vessan välissä. (asunnossa ei ollut muita kuin minä ja tyttöystäväni) Kun olin saanut juotua,
lähdin keittiöön yhdistettyyn olohuoneen (asunto on yksiö) suuntaan katsomaan kelloa, joka sijaitsi päinvastaisessa suunnassa vesihanista. Olin juuri tullut parin metrin päähän olohuoneesta kun kuulin keittiöstä äänen, joka muistutti nesteen nielemistä (tiedättehän,) ja heti perään kuului "aah" niinkuin joku olisi sammuttanut kovan janonsa. Lähdin katsomaan vessaan olisiko tyttöystäväni siellä juomassa tms., eipä ollut, hän oli nukkumassa makuuhuoneessa. Aika outo tapaus etten sanoisi, ääni siis kuului läheltä ja selvästi. Muista asunnoista kuuluu kyllä kaikenlaisia ääniä yöllä, mutta noin vaimea ääni ei kuulu asunnosta toiseen. Lisätään vielä että tyttöystäväni kotona asui joku joskus ennen sotia orvoksi jäänyt henkilö, joka oli myöhemmin omistanut kyseisen asunnon, henkilö oli kuollut joitakin vuosia sitten vanhuuteen (näin uskoisin.) olisikohan henkilöllä jotain tekemistä asian kanssa?


28.9.2014
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

115
(427 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017