Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

29
(45 ääntä)

Partiokisoissa

Ollessani noin kahdentoista vanha silloinen vartionjohtajani kertoi eräistä partiokisoista, joissa he olivat olleet nuorempana vartionsa kanssa. Kisat järjestettiin jossain päin Uuttamaata ja ne olivat tavalliset syyskisat, joissa yövytään.

He olivat edenneet maastossa koko päivän kun aurinko alkoi laskea. Vielä oli yksi rasti löytämättä ennen yörastia. He tulivat mäen alle kun eräs heistä huomasi rastimiehen varjon puun takana. "Rastimies!" he huusivat, jolloin rastimies siirtyi puun taakse. He ihmettelivät kyseistä käytöstä, mutta jatkoivat huutamista ja lähtivät kävelemään mäelle. Lampun avulla he tihrustelivat puun seutua kun sieltä yht'äkkiä tuli esille terävä kirves. Koko vartio pysähtyi kauhusta paikoilleen kun puun takaa astui iso tummapukuinen mies terävän kirveen kanssa. He lähtivät kiljuen pakoon miehen lähtiessä seuraamaan heitä hitaasti. Tie johti heidät loukkuun kalliosolaan. Mies seurasi hitaasti raahustaen vartiota noin 10 metrin päähän kunnes kävi istumaan isolle kivelle solaan vievän tien reunalle.

Vartiolaiset johtajia myöten olivat paniikissa ja miettivät, mitä tehdä. Lopulta he totesivat kauhuissaan, ettei ole kuin yksi tie pois solasta: se tie kulkee miehen istumapaikan edestä niin, ettei heillä ole muuta mahdollisuutta kun ohittaa mies lähietäisyydeltä. Siispä he lähtivät miestä kohden. Mies istui kivellä hiljaa katse maahan laskettuna ja kirves sylissään. He joutuivat menemään aivan miehen vierestä peläten kuollakseen, jos tämä päättäisi yht'äkkiä iskeä. Solasta päästyään he lähtivät juoksemaan edelliselle rastille paniikin vallassa.

Edellisellä rastilla oli vielä rastimiehiä, jotka kummastelivat vartiolaisten reaktioita. Juostessaan sinne ryhmän vartiojohtaja oli muistanut kuulleensa "pelottelurasteista", joita välillä tehtiin kisoihin kisavartioiden pelottelemiseksi. Rastille päästyään hän puuskahti: "Olipahan tosi hauska pelottelurasti! Kiitti vaan mun vartiolaisten pelottelusta!". Rastimiehet katsoivat häntä kummeksuen ja vastasivat, ettei mitään pelottelurastia ollut merkitty kisoihin. Myöhemmin, noin kuukauden päästä kisoista uutisoitiin, että mielisairaalasta paennut mies löydettiin kyseisen kisa-alueen läheltä aseistautuneena terävällä kirveellä.


Kirjoittanut nimimerkki Scoutgirl (nuori aikuinen nainen)

21.6.2014
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

115
(427 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017