Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

74
(108 ääntä)

Sisko

Okei, en tiedä miten aloittaisin, ja tiedän että aina on niitä jotka ei usko kuitenkaan, itsekkään tuskin uskoisin jos en olisi itse kokenut, sillä en uskonut mihinkään yliluonnolliseen asiaan. Ennen.

Muutama viikko sitten kun olin käymässä nukkumaan oltuani puhelimella, kellon ollessa ehkä puoli yksi, kuulin käytävästä juoksu askelia. Ajattelin että ehkä 6-vuotias pikkusiskoni oli menossa vessaan enkä välittänyt enempää. Jonkun ajan päästä olin jo melkein unessa kun kuuli huoneeni oven avautuvan ja yritin katsoa kuka se oli mutta tilanjakaja hyllyt estivät minua näkemästä ovelle sängystäni. Kuulin kevyiden askelten löhestyvän, ja näin siskoni kävelevän oudon hitaasti työpöytäni luo, joka oli ikkunan edessä, ja tarttuvan tuolini selkänojaan ja tuijottavan ulos sanaakaan sanomatta.

Kysyin että miksi ihmeessä olet vielä hereillä tähän aikaan, jolloin siskoni käänsi päänsä minuun päin silmät selällään ja suu kammottavassa virneessä. Hän rupesi yhtäkkiä nauramaan hysteerisesti, ja sydämmeni hakkasi kiivaasti oudossa tilanteessa. Kysyin oliko hän kunnossa, jolloin häl lopetti naurun ja meni vakavaksi kohdistaen katseensa minuun tuiman näköisenä. Hän avasi jo suutaan kuin sanoakseen jotan mutta sitten hän katsoi pimeään nurkkaan huoneenjakaja hyllyn toisella polella, ja hänen huulilleen nousi taas se kammottava hymy, sitten hän lähti nopeammin kuin olin koskaan nähnyt hänen liikkuvan, kiipeämään huoneen jakajahyllyn päälle (mikä on outoa koska hän on korkeanpaikan kammoinen ja alkaa itkemään jo jos joutuu edes metrin korkeuteen) nousin pystyyn ja yritin mennä nostamaan hänet alas.

Käskin häntä lopettamaan ja kysyi että mitä hän pelleili, hän oli jo hyllyn päällä mahallaan ja otin häne kädestään kiinni jolloin hän puraisi minua ja nauraen hyppäsi alas hyllyn toiselle polelle, kun munin perässä (en tietenkään yli vaan kiersin sen) siskoni istui matolla silmät taas selällään nauraen hullunlailla. Menin hänen luokseen ja nostin hänet syliin ja sanoin että tämä pelleily saariittää ja kysyin että mikä häntä vaivasi. Heti hänet syliin saatuani hän rupesi itkemään olkapäätäni vasten, jolloin äitini tuli huoneeseeni äkäisenä mitä seillä meukataan, ja siskoni huomatessaan rupesi lohduttamaan tätä. Ja vei sen takaisin nukkumaan. Sitten hän kysyi mitä tapahtui ja kerroin paniikissa, äiti näytti epäilevältä ja vain sanoi että sisko oli kuulemma vain varmaan kävellyt unissaan. Loppu yö kului juttua miettiessä. Olen parikertaa sen jälkeen kysynyt siskolta jutusta mutta hän.on ruennut molemmilla kerroilla itkemään. Olen tullut siihen tulokseen että oli siskoni sitten hereillä tai ei tuona yönä, niin häntä hallitsi jokin muu kuin hän itse...


Kirjoittanut nimimerkki 17w tyttönen (nuori nainen)

5.8.2016
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

115
(427 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017