Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

4
(66 ääntä)

Taulun pikkutyttö

Olin kerran ehkä neljä vuotta sitten kirpputorilla äitini ja pikkusiskoni kanssa. No kiertelimme hyllyjä ja sitten näin sellaisen maalatun vanhan taulun jossa oli kolme nukkea/tyttöä. Muiden asuja en muista mutta vasemman reunimmasella oli punainen mekko, punainen rusetti, ruskeat laineilevat hiukset, mustat kengät ja kalpea iho, lisäksi se hymyili. No kuva ei minua kiinnostanut mutta sen kehykset olivat hienon vaalean punaiset joten päätimme ostaa sen huoneeseeni liitutauluksi(meillä oli liitutaulu maalia kotona millä sitten maalasimme sen) no jatkoimme kiertelyä ja yhtäkkiä siskoni nykäisi minua hihasta. Hän käski minua katsomaan ja katsoin mihin hän osoitti. Silmäni varmaan laajenivat kolminkertaisiksi hämmästyksestä kun näin sen. Ihan meidän edessämme seisoi se kuvan punamekkoinen tyttö! Se seisoi vain ja hymyili hellyttävästi. Hetken päästä kun siskoni ja minä vielä ihmeissämme tuijotimme sitä, tyttö lähti juoksemaan hyllyjen väliin ja katosi näkyvistämme. No mietimme ihmeissämme ja sanoimme äitilemmekkin mutta hän vain sanoi höpö höpö. Kotona maalasimme taulun liitutaulu maalilla, ja muutaman päivän päästä olin jo miltein unohtanut koko jutun, kunnes maali rupesi viikko sen jälkeen irtoamaan. Tytön naaman kohdalta! Noh juttu on jäänyt vaivaamaan minua ja tuskin tulen koskaan unohtamaan tätä kyseistä kirpputorin pikkutyttöä..


Kirjoittaja on nuori nainen

11.8.2015
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

118
(440 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017