Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

35
(99 ääntä)

Tyttöystävä

Tämä tapahtui viikko ennen kesälomaa. Olen ruma, enkä mikään maailman laihin ihminen. Ajattelin kokeilla erinlaisia nettitreffi sovelluksia (Jos niitä sanotaan nettitreffi sovelluksiksi)

Yhtä en ollut nähnyt missään mainoksissa, mutta silti kokeilin sitä. Aluksi tuli kysymys tietokoneen ruudulle : "Where are you from?" Valitsin "Suomi". Tein käyttäjätunnuksen jossa esiinnyin veljeni kuvilla, koska hän oli komeampi kuin minä. Profiilistani tykkäsi henkilö, joka lähetti sen jälkeen viestin : "Moi, ollaanko yhessä?" Kävin katsomassa hänen profiilia, ja siellä oli vain yksi kuva. Kuvassa näkyi epäselvästi tyttö, joka istui tuolilla. Lähetin takaisin viestin : "Sulla on vaan yksi kuva, lähetä selvempi." Sitten odotin viisi minuuttia vastausta, kunnes sain sen. Hän lähetti kuvan valkoisesta pakettiautosta, missä ei ollut rekisterikilpiä. Lähetin toisen viestin : "En pyytänyt autostasi kuvaa, vaan susta." Sen jälkeen hän lähetti selvemmän kuvan tytöstä. Tyttö oli selvästi noin 10 vuotias, ja tyttö oli selvästi sidottu tuoliin. Kuvasta huomasi että tytön silmät olivat kiinni, ja hänellä oli teippi suussa. Aloin etsiä puhelinta, että voisin soittaa poliisit. Sitten hän lähetti viestin jossa luki "Lähetin alussakkn tytöstä kuvan, koska hän oli autossani :)" Suljin tietokoneen ja soitin poliisit. Pian he kertoivat ettei nettisivua löytynyt. Sivun nimi oli "Parhaat Tytöt Sinulle.fi" En tiedä oliko se sairas pila, vai totta.


Kirjoittanut nimimerkki Sami Kivimäki (nuori aikuinen)

16.7.2016
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

116
(428 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017