Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

19
(77 ääntä)

Unen mies

Olin lapsena kova näkemään unia, etenkin painajaisia. Minulla oli tiettyjä painajaisia, jotka toistuuvat, ja tämä tarina liittyy yhteen niistä.

Olin noin kolme tai neljä vuotias, kun näin ensimmäisen kerran tämän unen. Unessa olin sen aikaisen naapurissa asuvan saman ikäisen tytön kanssa leikkimässä metsässä, joka oli olevinaan meidän talon lähellä sijaitseva pienehkö metsä. Unen alussa oli kaunis ilma ja meillä oli naapurin tytön kanssa oikein mukavaa leikkiessämme jotakin, en muista mitä unessa leikimme.

Aika kului unessa epärealistisen nopeasti, ja yhtäkkiä havahduimme tytön kanssa siihen, että on jo pimeää. Lähtiessämme kävelemään nopeasti kotiin olin kuulevinani äitini kutsuvan minua jossain kotona päin, mutta unessa metsä oli muuttunut yhtäkkiä täysin mahdotonkulkuisen tiheäksi. Lähdimme tytön kanssa kiertämään metsän tiheältä näyttävää osaa, mutta se tuntui ympäröineen meidät joka puolelta. Päätimme vain yrittää päästä läpi tiheästä kuusikosta. Jossain kohtaa tiheää kuusikkoa huomasin ettei tyttöä näy missään ja aloin hätääntyä. Yhtäkkiä kuulin rauhoittelevan miehen äänen, mutten nähnyt ketään. Ääni kutsui minua luokseen, ja minä kuljin kohti sitä. Yllättäen metsä ei enää näyttänytkään tiheältä lainkaan, ja edessäni oli selkä polku. Kuljin polkua yhä äänen suuntaan kunnes edessäni näkyi mies hahmo. Hidastin kävelyä ja sanoin miehellä varovasti jotakin. Miehen kääntyessä ympäri näin hänen erikoiset pelottavat kasvonsa. Hänen naamansa oli likainen, silmät todella lähellä toisiaan, suuri nenä, lyhyt tumma parta ja oudossa virnistyksessä oleva suu. Yhtäkkiä miehen avatessa suun, sieltä tuli useita kieliä ja hänellä oli todella terävät hampaat. Tässä kohtaa heräsin siihen, että yritin huutaa, mutta ääntä ei tullut. Ryntäsin äitini huoneeseen ja nukuin hänen kanssaan loppu yön.

Sama uni toistui ainakin viisi kertaa lapsuuteni aikana. Tarina oli aina sama, mutta minä ja naapurin tyttö vanhenimme tarinassa. Mies oli aina sama ja muutenkin uni oli aina sama juoneltaan. Viimesen kerran näin unen 15 vuotiaana, sen jälkeen en ole sitä nähnyt. Nyt 23 vuotiaana katsoin tylsyyttäni jotakin Youtube videoa historian karmeimmista kannibaaleista, joka oli kyllä aivan kamala video, mutta kaikkein kauheinta oli se , että yksi heistä toi välittömästi mieleeni sen tietyn painajaisen lapsuudestani. Mies muistutti hyvin tarkasti uneni miestä.

En käsitä miten olisi mahdollista että olisin lapsena kuullut saati nähnyt mitään tästä kannibaalista, mutta silti hänen kasvonsa oli lapsuuteni painajaisessa. En käsitä tätä lainkaan, mutta se aiheuttaa kylmiä väreitä minussa.
Toivottavasti muilla ei ole näin kamali uni kokemuksia.


Kirjoittanut nimimerkki HappyDeath (aikuinen mies)

27.5.2016
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

118
(440 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017