Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

Muutama vuosi sitten kun tulin kotiin ja olin yksin siellä (äiti ei ollut vielä tullu kotiin koska oli töissä), menin katsomaan televisiota olohuoneeseen. Yhtäkkiä minulle tuli jano ja olin menossa hakemaan juotavaa. Kun olin matkalla keittiöön niin näin oman huoneen oven edessä pikkutytön joka roikotti rikkinäistä ja aika vanhan näköistä nallea/nukkea. Säikähdin vähäsen. Siinä samalla kun säikähdin ja räpäytin silmiäni, tyttö oli kadonnut. Olin sen ajan valppaana kunnes äiti tuli kotia. En kertonut siitä heti äidille koska en oikein tiennyt kuinka kertoisin siitä. No, sitten kun tuli ilta, kello oli 10 ja olin menossa nukkumaan omaan huoneeseeni. Kun olin vielä hereillä, satuin katsomaan huoneeni ovea ja näin jonkun pienen lapsen muodon joka tuli huoneeni oven läpi ja meni suoraan minun leluille jotka minun serkkuni olivat levittänyt lattialle koska he olivat kylässä samana päivänä iltapäivällä. (En ole tietenkää mikää pieni enkä ole enää leikkinyt moneen vuoteen. Olen 16v). Serkkuni ovat leikki-ikäisiä. En mitenkään säikähtänyt kun se muoto tuli huoneeseeni. Päätin huvikseni tervehtiä sitä ja arvatkaa mitä, se tervehti takaisin hiljaisella pienen tyttölapsen äänellä jonka kuulin pääni sisällä. Olin todella ihmeissäni koska minulle ei koskaan ole tapahtunut mitää tuollaista. Siinä sitten kysyin siltä jotakin, en muista mitä ja se tyttö vastasi takaisin jotenkin asiallisesti. Sinä iltana en enää kuullut tytöstä. Vasta parin päivän päästä tajusin että se saattoi olla se sama tyttö jonka näin huoneeni oven edessä.

Tämä toinen juttu tapahtui vuosi sitten. Olin nukkumassa ja näin unta että joku hattupäinen mies tuli minun huoneeseeni joka käveli minun luokseni. Yhtäkkiä hän painoi käsillään minun selkääni. Heräsin kun tunsin että joku painoi minua niin että upposin sänkyyni. Siinä tilanteessa en voinut liikkua ollenkaan. Se oli vain sellainen hetkellinen juttu. Katsoin heti kuka se oli mutta ketään ei ollut huoneessani. Kun katoin kelloa, huomasin sen olevan tasan 3 yöllä. Siinä ihmettelin vähän että mitä oli tapahtunut. Yhtäkkiä tunsin polttavan tunteen selässäni johon se mies oli painanut. Nousin ylös ja katsoin huoneessani olevasta peilistä selkääni ja näin että selässäni oli kaksi punaista käden jälkeä jotka näkyivät selkeästi. Yllätyin vain vähäsen koska minä olin tuntenut tuota enemmin kaikenlaisia kosketuksia käsissäni, niskassani ja selässäni. Tuon tapahtuman jälkeen ei ole mitää tuollaista tapahtunut muuta kuin joku tai jotkut juttelisivat keskenään, askeleita ja tömähdyksiä jne.

Kokemuksia ja kauhutarinoita on tietenkin lisää mutta nuo muistuivat paremmin mieleen.


Kirjoittanut nimimerkki Kurppaleuka (nuori mies)

27.12.2014
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

116
(428 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017