Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

10
(72 ääntä)

Yksin kotona yöllä

Oli kaunis päivä kun vanhempani sanoivat lähtevänsä illalla heidän ystävien kanssa viettämään iltaa. No jäin tietysti yksin. Kun kello oli puoli kymmenen, tasan, kuulin kun auto käynnistyi ja kaahasi pois pihasta, vanhempani lähtivät. Menin tietokoneelle aikeissani pelata jotain peliä (en enää muista mitä). Istuin penkkiin ja kuulin samassa narahduksen, joka tuli penkistä mutta säikähdin sitä. Aloitin pelin ja pelasin sitä ja välillä kävin hakemassa limsaa jääkaapilta. Aina kun nousin penkistä kuulin kolauksen ikkunasta, joka kerralla ääni kuului eri ikkunasta. Noh ajattelin että pidän taukoa limsan kanssa ja en nouse penkistä. Kello oli noin 00:21 kun nousin penkistä ja kuulin taas sen kolahduksen, jälleen eri ikkunasta. Annoin asian olla mutta kun menin vessaan, huomasin kuinka ulkona heijastaa todella kirkas valo joka liikkuu edestakas. Jäin tuijottamaan valoa ja huomasin kuinka se tuli lähemmäs ja lähemmäs. Jähmetyin ja katsoin valoa niin kauvan kun se katosi, sitten vasta valaistuin ja pystyin taas liikkumaan. Pelästyin kauheasti että juoksin lukitsemaan ovet ja menin nukkumaan. Muistan sen tunteen kun heräsin ja näin, kuinka huoneeni ikkunassa oli tumma jälki joka näytti siltä että sen jäljen kohdalla on ollut kauvan tarra joka on otettu vasta pois kun se on ollut siinä jo monta kuulautta. En enää koskaan halunnut katsoa ikkunaan aamulla/ illalla.


3.4.2016
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

115
(427 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017