Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

Olin kahden kaverini kanssa(sanotaan nyt vaikka Elisa ja Iina)Elisan taloyhtiön kerhohuoneella halloweeninä(!).Me päätettiin kokeilla spiritismiä. Tehtiin se lauta et laitetaan yes, no ja aakkoset ja numerot 0-9. Meillä oli kuus kynttilää ja käytettiin yhtä lautasta xD. Enskn kysyttiin että onks täällä henkiä. Yes. Kuinka vanha oot. 89. Oletko hyvä henki. No. Tässä vaiheessa mua alko jo vähän pelottaa. Kysyin saanko lopettaa pelin. No. Jatkoin peliä ja Iina kysyi: voidaaks me saada susta hyvä henki. Yes. Miten. Ei tapahtunut mitään. Pitääks meijän keksii se ite. Yes. Me mietittiin kunnes mä kysyin et pitääks meijän antaa sulle jotain. Yes. Iina kysy et mitä sä haluut. Ei taaskaan käyny mitää. Haluuksä sipsii. No. Haluuksä popparii. Yes. Mä kysyin: riittääks kourallinen. Yes. Laitanko nää näitten kynttilöitten eteen. Yes. Iina kysy: ootko nyt meille kiltti. M..A..Y..B..E. Me kysyttiin et aikooks se vainota meitä koko yön. No. Me kysyttiin Iinan kaa et hei oikeesti ei kai kukaa liikuta tätä. Kaikki vastas kieltävästi. Iina kysy et mikä sun nimi on. Ensin se liikku johonkin M ja N kirjaimen välille. Sit tuli I..L..E..Y. Elisa kysy ai Niley. No. Mä kysyin ai Miley. No. Voitko kertoo uudestaan. N..I..L..E..Y. Ai Niley. Yes. Nyt oltiin varmoja et kulaan ei liikuta koska mistä joku repäsis jonku Nileyn. Mut Iina sano et äskenhän sä sanoit et se on väärin. Halusiksä vaan pilailla. Yes. Ok voitko luvata et et tee sitä enää. Yes. Sanoin kiitos. Sit kysyttiin kaikkee randomii kunnes saatiin tietää et se on ihastunu Iinaan. Myöhemmin pelattiin uudestaan ja nyt tuli 9v. henki joka oli sukua Nileylle mut ei osannu kirjottaa. Pyydettiin Niley takas ja se tuli. Sit varmistuttiin siitä että kukaan ei liikuta koska kysyttiin Iinan kanssa kahdestaan Elisan iskän nimeä jota kumpikaan ei tiennyt ja Niley vastasi oikein. Lähdettiin Iinan kanssa hakemaan yökyläkamoja omista kodeista ja pyydettiin Nileytä suojelemaan meitä matkan ajan xD. Kun tultiin takas Elisa sano Iinalle et sun äiti soitti mulle ja se puhu jotain et kaverit voi pettää ja älä luota kavereihin. Iina soitti sen äitille et miks olit soittanj Elisalle jostai tollasesta. Se sano et ei se ollu soittanu. Meitä kaikkia alko pelottaa vähäsen.Kysyttiin monta kertaa että Niley oletko täällä. Vastausta ei kuulunut joten sanottiin että anna merkki jos olet täällä. Iina sano moikka mä lopetan se lähti jo pois. Iina haki puhelimen taskustaan jotta voisi kuunnella musiikkia mutta Iinan taskussa oli kerhohuoneen avaimet jotka hetki sitten olivat meidän nenän edessä. Mä kysyin et Niley pilailitko taas ja se sano joo mut sen jälkeen ei enää muistaakseni tapahtunu mitään erityistä. Mutta mukava ilta oli siinä hengen kanssa jutellessa.


Kirjoittanut nimimerkki 11v. puhuu henkien kanssa:)

23.12.2015
Muita kauhutarinoita, joista voisit pitää

Asuttiin tosiaan tuossa Etelä-Pohjanmaalla, ja sitä taloa kutsuttiin rukousten taloksi. Ensimmäiseksi huomasimme, että ylhäällä olevien pienien vinttikamareiden ilma oli aivan superkylmää. Siellä haisi pahalta ja siellä oli vanhoja vaatteita. Kerran otin sieltä pari henkaria pois, ja kylmä henkäys kävi läpini. Hyi että, heitin ne henkarit sinne huoneeseen ja lukitsin oven. Siellä oli erittäin ahdistavaa olla yksin. Toisekseen, siellä kuului yöllä askelia. Meillä oli tuohon aikaan kaksi saksanpaimenkoiraa, joista toinen tykkäsi nukkua yläkerran portaiden vierellä. Kun askeleet alkoivat, kumpikin koira heräsivät syvimmästäkin unesta ja liikkuivat äidin viereen, eli pois portailta. Koiratkaan eivät tahtoneet enää pysyä ylhäällä.

Sitten oli kissa, joka tuli pihaamme pyörimään aina, kun jotain tällaista tapahtui. Saatoin jättää sen pihaamme, kääntyä minuutiksi pois ja se oli jossain. Meillä oli TOSI iso piha tuohon aikaan.

Sitten, eräänä päivänä olimme erään kaverini kanssa ratsastamassa hiekkatietä ja vilkaisimme metsänreunaan. Siellä oli nainen pitkässä valkoisessa leningissä ja mustilla hiuksilla. Hän heilui siellä kuin kutsuen. Saman tien se kissa ilmestyi taas. Me katsoimme TASAN sekunnin toisiamme, nainen oli hävinnyt, Laukkasimme kotiin ja kerroimme tapahtumasta. Hän uskoi.

En usko, että nainen oli mitenkään sidoksissa taloon, mutta talon henki EI vaikuttanut kovin uskovaiselta.


Kirjoittanut nimimerkki Kokija (nuori nainen)

31.1.2017

118
(440 ääntä)

Muisto

Minulla on eräs outo muisto, tai uni. Muistan että tämä tapahtui/näin tämän unen joskus pienenä ehkä n 2 vuotiaana. Olen ihmetellut miten voin tätä muistaa kun pysyviä muistojahan silloin ei vielä synny. Kuitenkin tapahtuma on tällainen.

Muistan että makaan rattaissa tai jossain muulla pehmeällä ja pian yläpuolelleni kumartuu vanha nainen. Hän hymyilee ystävällisesti, antaa suukon poskelleni ja alkaa laulaa. Laulun myötä nukahdan, viimeinen asia mitä muistan on se että hän haihtuu yläpuoleltani ilmaan ja sanoo pehmeällä äänellä: "mummin pieni enkeli" muuta en tuolta ajalta muista. Muistan että joskus pienenä kuulin jonkun puhuvan minulle hilma mummosta ja kun kysyin kuka hän on äiti selitti että se oli hänen äitinsä joka kuoli puolivuotta ennen syntymääni.

Tunnistan hänet samaksi henkilöksi joka lauloi minulle valokuvista joita meillä on ja kerran kun hyräilin tuon selkeän muistikuvani laulua äiti kysyi kuinka tiedän sen laulun, sillä kukaan ei ollut minulle sitä laulanut, mutta mummini oli kuulemma aina laulanut sitä äidilleni kun tämä oli pieni, tosin äiti ei muistanut laulua ennen kuin hyräilin sitä. Itsekkään en laulun sanoja muista mutta muistan sävelen. Tästä on minulle jäänyt silti lämmin muistikuva


Kirjoittaja on nainen

31.1.2017