Kauhutarinat.fi - kauhutarinoita, kummituksia ja spiritismiä

Kauhutarinoita uutuusjärjestyksessä

Tuleeko mieleen omia kauhutarinoita? Käy kirjoittamassa tarinasi!

-34
(92 ääntä)

Vanhan kalastajan mökki

Tädilläni on vanha mökki itä-Suomessa, joka on ennen ollut vanhan kalastajan ja hänen vaimonsa mökki. Käymme siellä usein perheeni kanssa. Mökki on metsän keskellä, se on oranssin värinen ja siinä on ulkokautta mentävä ullakko. Juuri semmoinen pelottava vanha ullakko.

Oli kesä, ja menimme siskoni kanssa sinne ullakolle tutkiskelemaan. Siellä on kaksi huonetta. Se mihin aluksi tullaan sisään. Sen perällä on ovi toiseen huoneeseen. Menin siskoni kanssa perällä olevaan huoneeseen. Siellä oli pölyistä, likaista ja vanhoja tavaroita. Tutkimme molemmat hetken tavaroita, kunnes yhtäkkiä tunnen jotain kylmää menevän ohitseni. Koska olin silloin jotain 5 vuotta, säikähdin suunnattomasti ja juoksin pois sisko perässä.

Tänäkin päivänä vielä mietin, mikä se oli. Siskoni se ei voinut olla, sillä hän ei ollut lähelläkään minua.


Kirjoittanut nimimerkki kauhufanitytto (nuori nainen)

3.12.2016

-38
(110 ääntä)

Spiritismi

Tämä tapahtui noin kolme vuotta sitten. Olimme kaverini kanssa kahdestaan kotona ja päätimme katsoa elokuvaa. Kuitenkin elokuva oli tylsä ja mietimme mitä muuta voisimme tehdä.

Kaverini sai hyvän idean, nimittäin hän sanoi: Pelataan spiritismiä!? Vastasin hiaman huolestuneena että voimmehan me palata mutta eihän meillä ole siihen kuuluvaa lautaa. Kaverini Anna sanoi että voisimme tehdä itse spiritismiin kuuluvan peli-laudan.

No, teimme laudan ja otimme läpinäkyvän lasin, suljimme myös ikkunat ja peitimme kaikki mistä olisi voinut tulla valoa.

Kun aloitimme pelaamaan laitoimme kaksi sormea lasin päälle ja kysyimme: Oletko täällä? Hetken päästä lasi liikkui ja kynttilä sammui. Laitoin kynttilän takaisin päälle ja jatkoimme kysyimme kysymyksiä erinlaisiin asioihin liittyen. Meitä molempia pelotti tosi paljon mutta jatkoimme vielä pelaamista hetken.

Meitä alkoi kuitenkin niin paljon pelottamaan että kysyimme saammeko lopettaa? Emme kuitenkaan saaneet. Kysyimme uudestaan saameko lopettaa? Tällä kertaa saimme - lopetimme nopeasti.


Kirjoittanut nimimerkki horror (nuori aikuinen nainen)

8.11.2016

30
(76 ääntä)

Kissako?

Olin ystäväni luona yötä muutama vuosi taaksepäin. Tiesin hänellä olevan kaksi kissaa, jotka tulivat yleensä nukkumaan yöksi viereen.

Myöhään illalla menimme nukkumaan ja toinen kissoista tuli nukkumaan heti viereen. Hetken juteltuamme ryhdyimme nukkumaan. Yöllä kuitenkin heräsin kevyeen painallukseen ja kun unisena aukaisin silmiäni ja huomasin toisen kissankin tulleen nukkumaan sängylle hymyilin tyytyväisenä, silitin molempia ja jatkoin untani.

Aamulla kysyin kaveriltani, että mihinkäs se toinen kissa on taas piiloutunut. Kaverini katsoi minua kummissaan ja kysyi, että mikä ihmeen toinen kissa ja kun kerroin että se joka oli tullut myös nukkumaan yöksi viereemme ja kaverini näytti hieman kauhistuneelta sanoen, että hänen toinen kissansa on hänen vanhempiensa luona toisella paikkakunnalla. Vielä tänäkin päivänä mietimme, kuka oli tämä toinen kissa jota silitin yöllä vielä kotona olleen kissan lisäksi.


Kirjoittanut nimimerkki Remotius (aikuinen)

8.11.2016